Novinky z Plantexu

Hlavná stránka / Blog / Aktuality z Plantexu / Obchádzkové trasy do Plantexu
Novinky

Obchádzkové trasy do Plantexu

17. máj 2022

Ako sa dostať po novom do Veselého ?

 

Milí priatelia,

Trnavský samosprávny kraj spúšťa rekonštrukciu mosta na ceste II. triedy medzi obcami Veselé a Rakovice. Most bude kompletne uzavretý v noci z nedele na pondelok 18. júla 2022, pričom obchádzkové trasy budú určené dočasným dopravným značením. Prímestské autobusy budú jazdiť podľa upravených cestovných poriadkov. Rekonštrukcie mostov sú z jedných priorít našej župy a cestné aj mostné komunikácie sú vynovené pre bezproblémové užívanie na ďalšie desiatky rokov. Veríme, že taký bude aj náš most medzi Veselým a Rakovicami.
Práce na tomto moste boli plánované až na niekoľko mesiacov, ale práve vďaka spolupráci, osobnému zapojeniu a pozitívnej komunikácii zastupiteľov našich obcí, trnavského župana Jozefa Viskupiča a aj Plantex-u sa podarilo so všetkými zúčastnenými stranami dohodnúť na skrátení doby úplnej uzávery z niekoľkých mesiacov na termín sprejazdnenia mosta do polovice septembra. Dúfame, že termíny neovplyvní žiadna neočakávaná udalosť a už v septembri budeme môcť cez most cestovať aspoň v obmedzenom režime.

Veríme, že si cestu k sebe nájdeme a nedáte sa odradiť obchádzkami od návštevy nášho Záhradného centra vo Veselom.

 

Obchádzkové trasy do Záhradného centra Plantex vo Veselom

autom z Piešťan:

Piešťany - Drahovce - Dubovany - Veselé (Plantex)

 

autom z Nového mesta nad Váhom:

Nové mesto n.V. - Považany - Horná streda - Piešťany - Drahovce - Dubovany -Veselé (Plantex)

 

autom z Vrbového:

Vrbové - Šterusy - Chtelnica - Nižná - Veľké Kostoľany - Dubovany - Veselé (Plantex)

 

autom z Trnavy:

Trnava - Malženice /Trakovice/ - Veľké Kostoľany - Dubovany - Veselé (Plantex)

 

 

Most Rakovice-Veselé

- premávka na moste bude vylúčená v noci z nedele na pondelok 18. júla 2022. Počas prvého dňa uzávierky prebehne kontrola osadeného dočasného dopravného značenia na obchádzkových trasách a až následne v priebehu dňa sa začne so stavebnými prácami.

- všetky obchádzkové trasy budú označené Správou a údržbou ciest TTSK 

- autobusový dopravca župy ARRIVA Trnava upravil cestovné poriadky prímestských liniek prechádzajúcich cez obce Veselé a Rakovice smerom na Trnavu, Vrbové aj Piešťany. Konečné zastávky spojov smerujúcich z oboch smerov budú dočasne vytvorené v tesnej blízkosti mosta. Cestujúci budú môcť prejsť po lávke vedľa mosta, nastúpiť do ďalšieho autobusu a pokračovať v jazde.