Novinky, Rady do záhrady, Recepty, Náš tip

Novinky

Carving fruit

17. október 2018

Študentka Hotelovej akadémie v Piešťanoch Nickolle Ecker nám na Otvorení jesennej sezóny predvedie ako sa dá preniesť umenie do ovocia  a zeleniny.  Čo je Carving? Najznámejšia verzia vzniku carvingu je príbeh vyrezávania do ovocia a zeleniny, ktorý sa začal pred skoro 700 rok...

Čítať ďalej...
Náš tip

Kôstkoviny vhodné do našich záhrad

14. október 2018

S odbornými vedomosťami sa s nami príde podeliť Doc. Ing. Daniela Benediková, PhD. - šľachtiteľka marhúľ, spoluautorka na 10 slovenských odrodách marhúľ, 15 rokov pracovala ako riaditeľka Génovej banky SR na VURV v Piešťanoch, kde sa venovala ochrane genetických zdrojov rastlín . Zodpovedala za kole...

Čítať ďalej...